skip to main content
 
Download

View Options:

Show Everything
Hide Everything

July 15, 2020 at 10:00 AM - School Board Work Session

Agenda
A. Tour of Sunrise High School 10:00 a.m.
Presenter:  Corey Thompson
B. Tour of Sunrise High School  10:00 a.m. (40 min) 
C. Administrative  -  10:40 a.m.
C.1. Call to Order 
Presenter:  President Karen Cronin
C.2. Reverence 
Presenter:  Wade Hyde, Board Member
C.3. Flag Salute/Pledge of Allegiance
Presenter:  Connie Archibald, Board Member
D. Taxing Increment Committee Discussion 10:45 (40 min)
E. Negotiations11:45 (10 min)
Presenter:  Keith Mecham
F. Budget Update and Questions - 11:55 (10 min)
G. Taxing Increment Committee Discussion 10:45 (40 min)
H. Miscellaneous Items 12:05 (30 min)
H.1. Board Gift and Flower Fund Policy
H.2. John Bunderson - Naming of new school
Attachments: (1)
H.3. Parades and Fair
I. Lunch - 12:35 (30 min)
J. Technology 11:25 (20 min)
J.1. Boardbook Premier Training
Presenter:  Marci Hatch
J.2. Robert Gordon
J.3. New Boardbook Premier
Attachments: (1)
J.4. Robert Gordon
K. School Reopening Plan 1:05 (90 min)
L. Team Building Activity 2:35 (30 min)
Presenter:  Karen Cronin, Board President
M. DLI 3:05 (20 min)
N. Trimesters vs. Semesters 3:25 (50 min)
O. Break 4:15 (10 min)
P. Negotiations - 11:45 (10 min.)
Q. Budget Update and Questions - 11:55 (10 min)
R. Legislative Needs and Questions 4:55 (15 min)
S. Miscellaneous Items 12:05 (30 min)
S.1. Board Gift and Flower Fund Policy
Attachments: (1)
S.2. Jon Bunderson - Naming of new building
Attachments: (1)
S.3. Parades and Fair
T. Meet with Legislative Reps 5:10 (30 min)
U. Dinner 5:40
V. Closed Session to discuss personnel; collective bargaining or pending or imminent litigation; purchase, exchange, or lese of real property; or sale of real property 6:10 (10 min)
W. Lunch 12:35  (30 min)
X. School Reopening Plan 1:05 (90 min.)
Attachments: (18)
Y. Team Building Activity 2:35 (30 min)
Z. DLI 3:05 (20 min)
AA. Trimesters vs. Semesters 3:25 (50 min)
AB. Break 4:15 (10 min)
AC. Long Term Capital Update 4:25 (30 min)
Presenter:  Corey Thompson
AC.1. New Elementary School
Presenter:  Corey Thompson
AC.2. CMGC
AC.3. Grouse Creek School
Presenter:  Corey Thompson
AC.4. New Elementary School
AC.5. CMGC
AD. Legislative Needs and Questions 4:55 (15 min)
AE. Meet with legislative Reps 5:10 (30 min)
AF. Dinner 5:40
AG. Closed Session to discuss personnel; collective bargaining or pending or imminent litigation;  purchase, exchange, or lease of real property; or sale of real property; 6:10 (10 min)
AH. Adjournment  6:20 p.m.
The next meeting of the Board of Education will be held on Wednesday, July 15, 2020, with a Regular Session at 6:30 p.m., at the Independent Life Skills Center, 960 S Main St, Brigham City, Utah.
<< Back to the Public Page for Box Elder School District