September 11, 2018 at 5:15 PM - Board Work Session

Agenda
5:15 PM - Work Session
OSBA Policy Rewrite Process - Orientation
Time:  5:15 PM, 60 minutes
Board Evaluation Report
Time:  6:15 PM, 30 minutes
Discuss Board / Superintendent Working Agreements
Time:  6:45 PM, 15 minutes
Metro Council's Affordable Housing Ballot Measure - Informational Presentation
Time:  7:00 PM, 10 minutes
Recess Meeting
Time:  7:10 PM
Break
Time:  10 minutes
Reconvene Meeting
Time:  7:20 PM
Discuss Citizens' Curriculum Advisory Committee (CCAC) Applications / Introduce Candidates
Time:  7:20 PM, 30 minutes
Culture of Care Training
Time:  7:50 PM, 30 minutes
ACTION: Nominate OSBA Board Members
Time:  8:20 PM, 5 minutes
ACTION: Nominate OSBA Legislative Policy Committee Members
Time:  8:25 PM, 5 minutes
Board Discussion
Time:  8:30 PM, 20 minutes
NSBA Conference Planning 
Board Discussion Time
Adjourn
Time:  8:50 PM
Next Meetings of the Board of Directors:
<< Back to the Public Page for Hillsboro School District 1J