Mondays, Tuesdays, Thursdays and Fridays/Full Days			Wednesdays/Early Release		
Breakfast	8:05 – 8:15	10 mins	Breakfast	8:05 – 8:15	10 mins
1st Period	8:15 – 9:40	85 mins	1st Period	8:15 – 9:15	60 mins
2nd Period	9:45 – 11:10	85 mins	2nd Period	9:20 – 10:20	60 mins
Advocacy	11:10 – 11:40	30 mins	3rd Period	10:25 – 11:25	60 mins
Lunch	11:40 – 12:10	30 mins	4th Period	11:30 – 12:30	60 mins
3rd Period	12:10 – 1:35	85 mins	Lunch	12:30 – 1:00	30 mins
4th Period	1:40 – 3:05	85 mins	Enrichment	1:00 – 2:10	70 mins