HS Distance Learning Plan

- 1. Prep time
 - a. A predetermined amount of time will be paid to staff members outside of contract hours to prep for distance learning
 - b. Example:
 - i. Distance learning starts Wednesday
 - ii. The decision is made Tuesday
 - iii. Tuesday evening, teachers will get paid to prep for distance learning for *** hours.
 - c. New Staff
 - i. New staff will be provided with *** hours of training with their mentor teacher
 - ii. This training is to be completed before the end of September or some other predetermined date

2. School Day

- a. Synchronous Learning
 - i. Parameters/Requirements
- b. Para job duties??

C.

	Time	Length
Period 1	8:25-9:10	45 min
Passing	9:10-9:18	8 min
Period 2	9:18-10:03	45 min
Passing	10:03-10:11	8 min
Period 3	10:11-10:56	45 min
Passing	10:56-11:04	8 min
Period 4	11:04-11:49	45 min
Lunch (Allow for food prep)	11:49-1:00	70 min
Period 6	1:00-1:45	45 min
Passing	1:45-1:53	8 min
Period 7	1:53-2:42	49 min
Prep	2:42-3:30	44 min